söndag 13 januari 2008

Lurviga tassar, nån?

Fick en förfrågan från sydligare breddgrader om vi brukar använda täcke på våra hundar eller inte. Faktum är att vi nästan aldrig använder täcke på hundarna, bara Katitzi ibland om det är riktigt bitigt, då hon med åldern blivit rätt stel i lederna. Hon brukar å andra sidan välja själv om hon ska följa med ut eller inte...Så länge dom är i rörelse så brukar dom klara upp till minus tjugo utan problem. Men en sak jag faktiskt undrat över är hur tassarna ser ut på andra, mindre norrländskt belägna RR-hundar?? Är dom lika gosigt "lurviga" som mina hundars? Titta på bilden, den är inte så tydlig, men på vintern får hundarna lååååånga strån mellan trampdynorna, som liksom brer ut sig över dom som skydd. Sååå himla mysigt att killa och pilla på när man sitter i soffan framför TV:n!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger erika sa...

Här har vi också lurviga fötter. Men jag tycker mest det verkar vara ett problem. Fastnar massa snö i, så att tårna spänns ut och fötterna blir fyra gånger så stora som normalt. Har hört att man kan smörja in med fet salva för att inte snön ska fastna, men jag funderar faktiskt på att plocka fram saxen. Fast det kanske är dumt? Det är ju som sagt väldigt gosigt att pillra med :)

13 januari 2008 kl. 12:31  
Blogger Vimla sa...

Åååh va mysigt med egna små 'tofflor' på tassarna ;)
Nja kan inte säga att Vimla fått långa hår mellan tårna än, men å andra sidan så har vi ju inte så kallt heller. Hoppas hon får det, såg urmysigt ut :)

16 januari 2008 kl. 13:39  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida