måndag 10 mars 2008

Kreativitet


Husse ensam hemma i renoveringstagen. Matte på jobbet. Lillhusse sjuk framför tv:n. Hmmmm...... inspirationen kommer tillbaka känner jag. Ett stycke hundsäng demolerat, ett fiiiiiint och dyyyyyrt födelsedagspapper in i minsta detalj söndertuggat. Nu får matte slå in bebispresenten till kompisen i tidningspapper istället! Funkar lika bra om ni frågar mig. Huvudsaken är ju att JAG inte glöms bort!

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Vimla sa...

Gud så fin hon är!!! Hon ser rätt 'vuxen' ut på dom här bilderna. Jag hörde att vi kommer ses snart på en massa utställningar, fyfanken va roligt!!! Hör av dig om du behöver nån stans att bo eller om du passerar ;)

Största kramen!

12 mars 2008 kl. 06:50  
Blogger Karanga's Din Dimra Af Lex sa...

Heya Leya friskt humör
det är det som kreativiteten gör
Busa på - vet jag!! Håll igång !
Det verkar som våra syskon börjar tackla av , vad gäller busidéer. Själv testade jag billiga badtofflor idag, men de smakade bara sådär - har kollat in mattes nya tredje par inneskor som hon sätter på hatthyllan när hon går ut, men vem har sagt att inte en RR kommer ända dit upp, you wait and see....
Hi-hi, finurliga Aissa

12 mars 2008 kl. 14:52  
Blogger Denzo sa...

att jag kan oxå när jag får tillfälle! När matte o husse är på jobbet och de glömmer att ställa upp katternas matbricka på kylskåpet...då biter jag sönder skålarna! Varför ska katter äta??? De ska ju bara jagas!! Eller... (jag har hunnit bita sönder 4 st skålar än så länge)

13 mars 2008 kl. 11:42  
Anonymous Anonym sa...

Hej hej. Kommer ni ihåg oss... Vi träffades på utställningen i Timrå ridhus. Hittade hit via Srrs Norra's sida med medlemmar. Håller på i detta nu att bygga en egen liten blogg. Hoppas att vi synd på några fler utställningar. Kanske kan vi ornda med någon liten RR träff då vi bor ganska så nära.

14 mars 2008 kl. 05:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida