lördag 4 oktober 2008

Spaghettiträd

Har ni nånsin provat ett spaghettiträd???
Om inte så rekommenderar jag det! Åsa-Tova har skrivit om det i någon av sina böcker, www.egetbevag.se kan ni kolla på om ni vill.
I alla fall så är det precis vad det låter som. Ett träd fullt med överbliven kokt spaghetti, som hänger från grenarna i olika höjder. Hundarna älskar det, spaghettisarna är svåra att se för dom, så dom får använda nosen rejält. Och många ramlar ner på marken så dom får nosa upp dom därifrån. Och själv får man sig ett gott skratt när man ser spaghettin ryker, käftar som klapprar i luften när hundarna försöker fånga dom långa "maskarna". Kanonsysselsättning!

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger erika sa...

haha, vad roligt med såna hundar som du har!

jag ska prova med sasoh, och jag kan nästan lova att han kommer att titta på trädet lite i ögonvrån, göra en grimas som säger "och den där galna människan ska jag behöva leva med", gäspa och gå och kissa på den nya krusbärsbusken.

4 oktober 2008 kl. 02:35  
Anonymous Anonym sa...

zahir tyckte det var himla kul dom första pastatrådarna men sen tyckte han att dom där kan väl du matte ta ner om du behöver dom!!!men jag(matte)tror att om zahir hadde haft konkurans om pastan så hadde det varit en helt annan sak!ska i alla fall prova igen,

5 oktober 2008 kl. 09:52  
Blogger Vimla sa...

Haha vilken underbar lek!! Den måste vi prova ;)

Men nu måste du lova att var en ängel och ge matte te med honung så hon blir frisk tills vi kommer upp...BARA 4 DAGAR KVAR!!!! Tjoho ;)
Städningen kan hon glömma, vi kommer ändå rejsa runt som galningar hihi.

Läääängtar!

6 oktober 2008 kl. 00:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida