måndag 21 april 2008

Västerås- Bästerås

Då har vi kommit tebax från den stora staden och den stora utställningen! Leyas första officiella utställning är avklarad och det gick galant för Karanga sisters and brother, pappa Lex o Maddox. Vill bara passa på att säga GRATTIS till ALLA som var där, så himla kul att träffa er alla, och vilka fina resultat alla fick! Vill ni kolla övriga resultat så gå in på http://www.karanga.se och http://www.ridgebacks.se Leya skötte sig så bra så jag fick gråt-klumpar i halsen av stolthet, hon såg ut som att det enda hon gör dagarna i ända är att springa runt på olika utställningar!

Lilla sötnosen i bilder (Tack snällasnälla Jenny för alla fina bilder):
Jiiihaaa va kul!

Jajaja GEEE mig den nu då!

Kolla Guldsessan! Jag leder!! Fast det gick ju fort att bli utklassad av dig, snyggissyster:) Grattis till certet!!!

Min kritik: "Mkt. feminin, bra huvud, hals. Accept överlinje, accept frontvinkl. Kunde vara lite mer vinklad bak. Utm ridge o crowns. Bra rörelser utmärkt steglängd. Lite forfallande (?) i sitt kors."


Ett förstapris blev det, och vi är sååååå nöjda med dagen. Vi var trötta och lyckliga när vi kom hem, och Zmilla och Katitzi överöste oss med pussar. Vilket välkomnande!

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej åh så kul att det gick bra för er i Västerås du som tyckte det var tokigt att åka dit som första utställning ;)Det är alltid kul och träffa kullsyskon och andra hundkompisar med mattar och hussar :) Ha det bra så ses vi i Sundsvall Kerstin

21 april 2008 kl. 11:57  
Blogger Vimla sa...

Välkomna hem!
Sååå himla kul att ses!!! Synd bara att dagen gick så fort, men vilken dag :O Superresultat till alla syskonen, inte illa!
Gissar att Leya sussade gott hela vägen hem ;)
Hur lång tid tog det egentligen att åka?

Kram

21 april 2008 kl. 12:56  
Anonymous Anonym sa...

Vi är jäkla duktiga och snygga i hela familjen Karanga! ..Jag är verkligen stolt över oss alla och mig själv...Kul om vi kan träffas sådär lite emellanåt. Men nästa gång skall min matte med!
Ha det bäst syrran tills nästa hyss eller utställning!
Miss D, stolt sann Guldsessa

23 april 2008 kl. 07:02  
Anonymous Anonym sa...

Hej! Tack och grattis till er! Vi har ju bara gått inoff. än så länge men nästa blir Sundsvall. Får hålla tummarna på en etta iaf.
Grattis än en gång, vad skoj att det gick bra då ni åkt så långt.

Vi ses!

28 april 2008 kl. 00:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida