lördag 23 maj 2009

Lydnadsklass 1- första pris;)

Fantastiska Leya slog till och kammade hem 178,5 poäng, andra gången i sitt liv som hon tävlar!!!
Vi är så stolta över henne, mer fantastisk hund får man leta efter!!!
Till råga på allt så blev hon tvåa i hela tävlingen, endast en poäng efter vinnaren. Det hade vi absolut inte räknat med, fatta vad konstigt att komma på pallplats bland en massa brukshundar?! Men idag var poängen helt på vår sida, och Leya gjorde ett strålande jobb trots en massa missöden innan....
Eller vad sägs om att jag och Elina råkade låsa in nycklarna i bilen precis när vi anlänt till klubben? Nog för att jag hunnit plocka ut hunden, men det hade ju varit trevligt att få komma åt alla grejer som vi hade INNE i bilen :( Men tack och lov för handlingskraftiga karlar, eller ska man kanske säga karlar med ett förflutet som inbrottstjuv...? En sådan hjälpte mig i alla fall, så vi kunde få tillbaka våra nycklar. Puh!
Sen kommer nästa överraskning: En lydnadsplan mitt ute i skogen, där kan man ju inte tro annat än att det är grönt mjukt gräs, eller hur? Och Leya som tycker det är helt ok att lägga sig i gräs under gångmomentet, men är riktigt tveksam till att lägga sig i grus (det gör juh ont!). Nämen visst var det ju grus! Matte frös till is när hon rundade klubbstugan och upptäckte det. Det var bara att ta fram klicker och köttbullar, så tränade vi lite snabbt ett läggande under gång med myyyyycke beröm på den hårda parkeringen;) Och det lönade ju sig!!
Att vi är trötta är bara förnamnet. Men gissa om jag sover med fånigt leende inatt, vilken hund det här är!!!!!

Poängen:
Platsliggande: 30 (10koeff 3)
Tandvisning: 10 (10 koeff 1)
Linförighet: 30 (7,5 koeff 4)
Läggande: 17 (8,5 koeff 2)
Inkallning: 30 (10 koeff 3)
Ställande: 25.5 (8,5 koeff 3)
Apportering: 8 (8 koeff 1)
Hopp över hinder: 20 (10 koeff 2)
Helhetsintryck: 8 (8 koeff 1)

Summa: 178,5 poäng

Etiketter:

11 kommentarer:

Anonymous Malin, Daya o Bibi sa...

Fy fasen vad grymma ni är!! 1a pris o 178,5 p - vi är mer än imponerade av er. Stort GRATTIS. Hoppas vi ses under sommaren nu när vi flyttar norrut. Ska ni till Piteå o G-vare?
Kramar från oss

23 maj 2009 kl. 10:41  
Blogger Karanga's Din Dimra Af Lex sa...

Grattis igen syrran. Man hinner knappt koppla ned datorn för kvällen förrän du har hunnit iväg och sopat banan antingen i Lydnad eller utställning igen, och in med resultatet på bloggen. Ni är fantastiska.
Kul att det både är Leya och Bibi som skall hålla ställningarna i norr framöver. Det blir svårt för oss att matcha här nere på v-kusten. Har aldrig tränat lydnad i hela vårt liv men skall börja grundkurs på torsdag (bara för att ha nå't att t-r-ä-n-a på!!)
Nosgnugg Aissa

23 maj 2009 kl. 13:25  
Anonymous Anonym sa...

Wow! Jättegrattis till ert första förstapris och med strålande poäng! Bara att anmäla sig till fler!:) Glöm inte att anmäla ditt resultat till SRRS så att jag kan uppdatera er på lydnadslistan!
Härligt jobbat, kram Ninnin å Lea

23 maj 2009 kl. 14:01  
Anonymous Jenny och Elba sa...

JÄTTESTORT GRATTIS till er! Superbra jobbat! Ni är bäst! HÄÄÄRLIGT! Ååååh SÅ kul!

24 maj 2009 kl. 00:35  
Anonymous Johanna & Kim sa...

Grymt snyggt jobbat! GRATTIS till det strålande resultatet. Både 1:pris och pall placering =) Vi är polare med din halvis brorsa Carlos och vi spanar in hans häftiga & duktiga syskon. Mvh Johanna & The Kim

24 maj 2009 kl. 02:27  
Blogger Vimla sa...

Vi spricker av stolthet!
Ni är helt klart våra idoler :D

KRAM

24 maj 2009 kl. 04:26  
Anonymous erika sa...

wiiiii vad duktiga ni är!! ursäkta att jag var lite kortfattad när jag fick ditt sms, men jag hade varit hos rehab-tanten och kände mej lite trött och omskakad. så jag tänkte inte riktigt på att det hade gått SÅ bra. Grattis! Ni är ju värsta proffsen!

25 maj 2009 kl. 06:19  
Anonymous Sandra med dobbisarna Blanca och Wizky sa...

Stort grattis till ert första pris! Ni var jätte duktiga! :D

25 maj 2009 kl. 09:36  
Anonymous Pappa Lex sa...

Ni är så sjuuukt grymma!
Vi är så stolta att vi spricker!
Kram

25 maj 2009 kl. 13:45  
Anonymous Jill o Assar sa...

Hej och stort grattis till er! Duktiga duktiga Anna-Britta och Leya. Kan säga att vi känner oss stolta över känna er! Har ni bokat in nästa lydnads tävling? Innan hösten är här och löven trillat till marken så har ni blivit uppflyttade till Lydnads tvåan, vi håller tummarna för er! Önskar er ett fortsatt lycka till.

26 maj 2009 kl. 12:22  
Blogger Vimla sa...

Håller helt med dej syrran, de är ju inte mitt fel att mina tänder e vassa...
Å jag menar, vissa dar tjatar dom ett konstigt 'apport' ord å då SKA man ha nåt mellan gaddarna...att hon aldrig kan bestämma sig ;)
DU fick ju minsan pris för de där ordet....hur har du lärt din matte det ;)

KRAM

27 maj 2009 kl. 11:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida