söndag 4 januari 2009

Burr

Det är tjugofem grader kallt ute. Då gör man vad man kan för att hålla värmen. Tätt tätt ihop ligger tjejerna, så ingen kyla når in!

Kan man va nå gosigare eller sötare med varann!!?

Hm.., Leyas rumpestump är ganska gosig och varm den oxå tydligen....


Hur gulliga får man vá egentligen?!?

Etiketter:

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

åhhh så mysigt! önskar man kunde vara där med er tjejer :) Sååå tråkigt att missa Mydog men det var nog mest husse och matte som ville, egentligen vill jag noog helst ligga i sängen och luuuukta på blommorna ;) Hoppas att ni kommer på lilla stockholm:) ni får gärna bo hos oss i uppsala! men det blir i sånt fall i vardagsrummet för vi har ju bara en två:a, men Man kan ju kanske hänga upp en filt så det blir lite mysigare och vi har en sådandär dubbel uppblåsbarsäng, Nått att fundera på iallafall :) God fortsättning!!!( i kylan, burr)

4 januari 2009 kl. 11:43  
Anonymous Anonym sa...

Hej!
Vilka mysiga brudar!!
Vi håller med om att det är kyligt ute, det är inte lätt för Assar nu.. För det första så är det super duper kallt och plus att vår lilla dvärg är i höglöpet. På det stora hela går det bra, men jag kan inte låta bli att tycka lite synd om honom..

5 januari 2009 kl. 11:11  
Anonymous Anonym sa...

Gullefjun, va goosiga ni är! Vill oxå vara med..Tack för Grattis och lycka till och idag VANN VIMLA bästa unghundstik. Hur snygga är vi egentligen vi syskon?!? Snyggast bäst och vackrast! Mys på. Jag skall viiiiilaa zzzzzz
Guldsessan

6 januari 2009 kl. 06:11  
Anonymous Anonym sa...

Tack :-) Så himla goa dom är med varann dina tjejer - underbara bilder. När kommer ni söderut då??
Kramar från oss

6 januari 2009 kl. 10:48  
Anonymous Anonym sa...

Men vilka charmtroll =)

7 januari 2009 kl. 05:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida