lördag 31 januari 2009

Skidtur med förhinder

Hallå hej!
Då har man då alltså blivit kk-substitut!Det var så här va, att vi var ute och åkte skidor. Helt plötsligt dyker det upp en stor jakthundspojke. Eftersom Zmilla är jättesexig just nu så blir matte lite smått nervös. Dessutom är jakthunden en sån som sitter i hundgård dygnet runt och året om (Varför finns det såna???) så den är heller inte hanterad av andra människor än ägarna. Ägarna tycker det är ganska tufft och bra att dom har jakthundar som ingen annan kan röra vid.
Så matte tänkte att pojken nog inte skulle bli så glad om hon försökte mota bort honom från sexiga Zmilla.
Men då löste ju smarta jag hela situationen! Zmilla fick gå tätt tätt invid matte, och lilla jag skuttade runt i lång lina och störde hela situationen, skällde och busade till det, så pojken blev alldeles förvirrad. Och så gick vi hem till honom och lämnade honom till dom snopna ägarna. Det hade visst snöat så mycket, så stängslet i hundgården är inte tillräckligt högt längre. Eller så var han så väldigt sugen på Zmilla att han utvecklade känguruben.
Vad kk-substitut betyder?? Jag tror det betyder kul-kompis...;)

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Vimla sa...

Haha fasiken va bra du är! Din matte är ju rätt cool hon med, jag hade nog bundit fast killen i ett träd eller någ ;)

Kram

31 januari 2009 kl. 11:20  
Anonymous Anonym sa...

Hmm... det är kanske så att ägarna är så ko-ko att vovven har flyttat ut till sin egen koja istället för att behöva bo inne hos dem! :)
Kramar och buffisar

31 januari 2009 kl. 14:26  
Anonymous Anonym sa...

godmorgon,när blir det valpar på denna supertik??lev väl renee

6 februari 2009 kl. 21:57  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida