söndag 16 augusti 2009

Nyköping Ökl kv 1 kk 2

Vi tycker verkligen om Nyköping!

"Feminin helhet med bra proportioner. Bra huvud och bett, bra hals o överlinje. Bra kropp o ridge. Rastypiska vinklar, trevligt temperament. Rör sig bra."

Och med den kritiken blev vi tvåa i öppenklassen, med ck :)!!!! Det var ingen liten klass heller, och Leya sprang fantastiskt bra och visade sig från sin allra bästa sida. Jag är jättestolt över henne, och återigen får vi fin kritik om hennes temperament. DET är nånting att vara glad över!
Pappsen Lex gick och tog hem allt, och blev BIR! Vi är jätteglada att vi fick vara med på en sån lyckad dag för honom, han är verkligen Wärldens Wackraste hane. Och vi är inte det minsta partiska ;) www.ridgebacks.se

Bilder kommer senare när jag lyckats hitta kamerasladden....

Etiketter:

5 kommentarer:

Blogger erika sa...

haha, du börjar ju låta som värsta proffset med obegripliga bokstavskombinatiner till höger och vänster :)

Kul att det går så bra. Men inte oväntat! Leya är ju utan tveckan världens vackraste ridgeback.

17 augusti 2009 kl. 05:50  
Blogger Vimla sa...

Ojojoj grattis till en hel drös med saker, men först och främst till den fiiiiina kritiken, samt plac. från både Ny- & Norrköping :)

Sen även ett stort grattis till familjens nya etagelägenhet på hjul, den e vi avis på ;) Grymt ju att kunna flänga omkring i en sån där, vi ser fram emot att få se både den och er inom väldigt snar framtid!

KRAM

18 augusti 2009 kl. 02:24  
Anonymous Jill o Assar sa...

Grattis grattis! Man kan ju säga att Nyköping verkar vara er grej lixom ;) Hoppas att det går lika bra eller bättre i Högbo. Assar är anmäld till Högbo och hotell är bokat, here we come!
Syns snart da finaste Leya!

18 augusti 2009 kl. 23:06  
Anonymous Johanna och Kim sa...

Vilka härliga äventyr ni har varit på =) Massor av grattis till era fina placeringar!! Snyggt jobbat! Härlig björn historia oxå =) Ha dte toppen och hoppas att vi ses snart! Kram Johanna & Kim

19 augusti 2009 kl. 12:18  
Anonymous Anonym sa...

Grattis AnnaBritta och Leya till finfina placeringen i Nyköping och placering med CK. Nu är ni nääära, snart smäller det och ni tar hem hela klabbet.
Husbilen kanske innebär att vi får trevligt besök, och hård konkurrens på utställningarna framöver. Det skulle vara jättekul /Tass Aissa

23 augusti 2009 kl. 12:37  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida