onsdag 10 juni 2009

RRasande trevligt

SRRS Norras utställning i Bollnäs var en trevlig tillställning! Många vackra hundar och trevliga människor.

Som tur var så kunde Elina rädda äran för familjen, hon och Leya vann juniorhandlingen!

I Öppenklassen var det tjyvtjockt, vi sprang mer eller mindre över varann:)! Och vi blev inte placerade, fick en slät etta med följande kritik:

"26 mån, bra huvud, önskar ngt längre nosparti. Korr bett, bra hals, bra tillb.l-skuldra (?), ngt kort ö-arm. Mod. vinklad bak, bra ö+u. linje, korrekt benstomme. Rör sej med bra driv från sidan, ostabilt fram. korr ridge päls o färg. Trevligt temperament."

Mest stolt är jag naturligtvis för sista två orden. Trevligt temperament. Leya står blickstilla när domaren känner och klämmer, och hon har totalfokus på mig, sötnosen! Hon tycker verkligen att vi är där för att jobba, det märks att hon har kommit på vad vi ska göra i ringen.
Det gick mycket bättre för oss båda den här gången att ställa ut, sen var konkurrensen så hård så vi är nöjd med vår etta!
Sen är det faktiskt lite häftigt att man vågar skicka in en tioåring i ringen med en unghund... Även här kan man lita på Leya, hon lyssnar på Elina och fokuserar så hon ska få sin belöning. Godismonstret!

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Carlos o co sa...

Hon är verkligen härlig Leya!

11 juni 2009 kl. 00:48  
Anonymous Jenny och Elba sa...

Snyggt jobbat Elina och Leya! Ni är SÅ duktiga!

11 juni 2009 kl. 01:28  
Blogger Vimla sa...

Är man lydnads-stjärna så är man ;) Väldigt fin kritik och ja tror de ska vara bra 'tillbaka-lagd skuldra'... vadå?! lägga tillbaka? hade han snott den eller ;) hihi

Kram

11 juni 2009 kl. 15:02  
Blogger erika sa...

go elina! så småningom hoppas jag att jag får hyra elina för att visa sasoh!

12 juni 2009 kl. 10:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida