måndag 15 juni 2009

Vännäs

Då har vi lurvat oss runt på tvådagars utställning i Vännäs då!

En ganska blöt historia får man lov att säga, det var uppehåll på lördag, men söndagen öppnade himlen sig! Snyggingar från Göteborg (Jelanis Awesome Ace o Rex Ventors Okalani) kom upp och kammade hem alltet, båda dagarna!!


Vi fick oss två styckna förstapris, och kritiken blev denna:

Internationell utställning, domare Zlatko Kraljic;
" Female with good bones, good shaped head, correct back, correct ridge, good moving."
Ökl. 1, Kk 4

Nationell utställning, domare Boo Lundström;
"Medelstor feminin tik av mkt god typ, bra huvud och uttryck. Stark överlinje men något kort i länden. Tillräcklig i bröst, bra ben o tassar, lite kort i ridge. Bra päls, goda rörelser m god spänst."
Ökl. 1, Kk oplac.

Helt klart är att Leya behöver slimma till sig litegrann, hon går omkring och är skendräktig utan att man märker det, men det märks på hennes kroppsform! Och att banta en ständigt uthungrad hund är inte det allra lättaste....


Bäst av allt var att vi hade en gudomligt mysig helg hos goda vänner, med god mat och trevligheter! Vi bodde hos en svart och en grå skönhet; Norpan, Galardo och deras familj. Leya lyckades som vanligt hitta matsäckarna, bita ihjäl deras gummiflodhäst samt bära runt på hundmatskålar (stora keramiksaker!). Varför bryta en bra tradition....?

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Vimla sa...

Vilken mysig helg ni haft och den där grå skönheten ser helt bedårande ut!
Men du...hur bär man runt på en keramiksål? Du måste vara galet stark ;)
Å grattis till finfin kritik!

15 juni 2009 kl. 06:12  
Anonymous Malin o tjejerna sa...

Det var kul att träffa er i helgen!! Ser fram emot att träffas i Piteå i juli. Ha det kanon så länge o pussa finingen från oss o kram till dig

15 juni 2009 kl. 11:51  
Blogger Karanga's Din Dimra Af Lex sa...

Hoppsan, så har man inte hunnit med att kolla bloggen igen och nu har du varit ute och spänt musklerna och visat upp dig, med finfin kritik. I ringen med både matte och lillmatte minsann. Ni är ju hur duktiga som helst. Grattis !! En etta i KV är ju faktiskt mycket bra. Tror att man ibland glömmer bort det. Är kanske lite bortskämda med fina placeringar. En sån där gråing vill min matte ha, hälsar hon (när hon inte har huset fullt med vackra RR:are vill säga)
Tass Aissa

15 juni 2009 kl. 13:45  
Anonymous Jenny & Elba sa...

Snyggtjejen!!!

16 juni 2009 kl. 03:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida